Grip biedt begeleiding aan huis voor mensen boven de 18 jaar oud met een psychische kwetsbaarheid en/of verslavingsproblematiek. Grip is er voor alle mensen die zich niet meer in staat voelen om zelf, of met hulp van mensen in hun omgeving, hun mogelijkheden te hanteren. Dat wil zeggen: hun eigen vermogen op succes schiet tekort.

Wij bieden grip aan mensen die zich eenzaam voelen, financiële problemen niet opgelost zien worden, mensen die kampen met een verslaving, mensen die vaak in aanraking komen met politie of justitie of bij mensen die de eigen huishouding niet op orde krijgen. Voor ons is niks vreemd. Waar iemand misschien geen oplossing meer ziet, kijken wij samen met hem of haar naar wat wel mogelijk is. Onze begeleiding is herstel ondersteunend en gericht op ontwikkeling. Jij, als mens met jouw mogelijkheden en wensen, staat centraal.

Begeleiding

Wij bieden grip aan mensen die zich eenzaam voelen, financiële problemen niet opgelost zien worden, mensen die kampen met een verslaving, mensen die vaak in aanraking komen met politie of justitie of bij mensen die de eigen huishouding niet op orde krijgen. Voor ons is niks vreemd. Waar iemand misschien geen oplossing meer ziet, kijken wij samen met hem of haar naar wat wel mogelijk is. Onze begeleiding is herstel ondersteunend en gericht op ontwikkeling. Jij, als mens met jouw mogelijkheden en wensen staat centraal.

De begeleiding kan thuis zijn, op onze locatie of op een plek die iemand fijn vind bij hem of haar in de buurt. Met aandacht voor de persoonlijke situatie bekijken we samen welke ondersteuning en hulp nodig is en het beste past. Je spreekt samen met de begeleider af op welke gebieden je je wilt ontwikkelen en hoe vaak je hier ondersteuning bij nodig hebt. Dit kan ook een paar keer per dag.

Met onze begeleiding zorgen wij voor evenwicht en stabiliteit in iemands dagelijks leven. Zodat iemand weer mee kan doen in de maatschappij, weer zelfvertrouwen kan krijgen en meer regie heeft over het eigen leven.